Hvem er MAB ?

Metalheads Against Bullying ble startet tidlig i 2015 av Leif Munkelien.

Leif Munkelien ble i 2008 100% ufør etter en ryggskade på jobb, og har alltid hatt et ønske om å få jobbe med barn og unge, og dette gir han den muligheten. Han brenner sterk for organisasjonen og ser bare muligheter for at organisasjonen en dag skal bli en av Norges største antimobbe organisasjon.

Siden MAB ble startet har organisasjonen vokst til nye høyder ingen kunne drømme om.

Vi er i dag den eneste antimobbe organisasjonen med tilknytning til Rock og Metal miljøet.

Vi har vært så heldige og fått med oss store navn inne Rock og Metal miljøet, noen av artistene som har brukt eller bruker MAB t-shirts på og utenfor scenen er Rob Halford fra Judas Priest, Niclas Engelin fra In Flames, Michael Poulsen fra Volbeat, Eric Peterson fra Testament, Nils K Rue fra Pagans Mind +++

Det er viktig å understreke at vi ikke bare jobber på de arenaene, men at du vil finne oss på mange forskjellige arrangement.

Ikke er vi vanskelige å finne heller da vi disponerer en buss som er heldekket med MAB logoer, denne er stort sett på plass uansett hvor vi er, og den er blitt et viktig hjelpemiddel for oss. Der har vi muligheten til å sette oss ned og snakke med mennesker i alle aldre som har noe de vil dele/snakke om, det er der vi som organisasjon bor når vi er ute på forskjellige oppdrag for ikke å bruke mere penger enn vi må. Den er innredet med sengeplasser, kjøkken og bad, vi har alt vi trenger i den.

Pr i dag så består organisasjonen av flere voksne mennesker med forskjellig erfaring og utdanning som vi mener er viktig for oss som en organisasjon og ha på lag. Videre har vi tilgang på spesialister innen flere fagfelt som vi kan dra nytte av i spesielle situasjoner.

Dette er folka i MAB

Leif Munkelien. Sjefen sjøl.

Wenche, fruen i huset.

Jakob

«Det er ikke enkelt å være seg selv» måtte jeg lære ganske så tidig som i barnehagen. Ungdomsskolen var heller ikke det enkleste tid i de ville 80’er, men jeg holdt hodet oppe, fikk mange ganger tilført neseblod fra folk som ikke likte livsstilen min. 

Person nummer 4.

Person nummer 5.

Person nummer 6.

Person nummer 7.

Person nummer 8.

Person nummer 9.

Person nummer 10.

Person nummer 11.

Person nummer 12.

Person nummer 13.

Person nummer 14.

Person nummer 15.