Tuna

Besøkshund, gledespreder og eies av matmor Anna

Tuna er en voksen tispe av rasen Siberian Husky. Hun er godkjent besøkshund og går i opplæring for å bli godkjent som terapihund i regi av Dyrebar Omsorg og NMBU.

Dette innebærer at hun er mentaltestet og at vi begge gjennomgått omfattende kursing innen Dyreassisterte Intervensjoner og da med hovedfokus på aktiviteter.

Disse aktivitetene kan være alt fra å sitte stille og kose seg sammen på gulv, stol, sofa eller seng, være ute i naturen eller trene aktiviteter som agility, lydighet eller bare morsomme triks og kunster.

Tuna er flink til å være rolig når det trengs og full av fart og humor når det er mer naturlig J. Utover å være besøkshund så er hun trekkhund og trekker både sykkel, ski, slede og vogn med stor iver.

Tuna kan være en isbryter, avveksling, gledesspreder og kilde til ro og mestring når vanlig konvensjonell terapi ikke fungerer.

Vi er nå stolte medlemmer av det frivillige teamet hos Metalheads Against Bullying så tenker du at det kanskje er noe vi kan bidra med i en vanskelig situasjon så ikke nøl med å ta kontakt med Leif eller Wenche og vi ser på dette sammen J.

Tuna har også egen facebookside som alle selvsagt er velkommen til å følge:

https://www.facebook.com/TunaSiberianHusky/